4 Temmuz 2008 Cuma

P.D.Ç.S.E.26 İÇLİ BÖREK

MALZEMELER:
paket yufka
yarım kilo lor peyniri
maydanoz
pul biber
domatez yeşil biber
sıvı yağ üzeri için yumurta
YAPILIŞI:
Bir yufkanın dört tarafını katlayarak kare bir yufka elde ediyoruz,bıçakla dört kare parçaya ayırıyoruz içine sıvı yağ gezdirip iç harçtan koyuyoruz ,şekildeki gibi sarıyoruz ortasını bıçakla kesip domates ve biberle süslüyoruz ,yumurta sarısı sürüp 200 derecede yaklaşık yarım saat pişiriyoruz .Böreklerimiz servise hazır afiyet olsun.

1 yorum:

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Canim benim tekrardan katildigin için çok çok tesekkur ediyorum,çok sagol canim,etkinligimiz haftaya pazar gunu son buluyor,dilersen baska tariflerle de katilabilirsin,beklerim canim. Ellerine saglik bu borekleri bende yaparim hem pratik,hem lezzetli,harika yapmisin,offf))
Tarifin biraz sonra yayinda olacak,opuyorum,guzel bir pazar gunu dilerim.


AYRICA : PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..Yayına Hazırlayanlarhttp://nasibim.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/Sorumlu Müdür http://selmahlc.blogcu.com/Grafik Tasarım Düzenleme Yagmur İparSizde sununumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey adınızı sitenizin adresini dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır:)
Örnek isim: SEVİL SAHİN
Site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com/
Tarif : SALATAYARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/search/label/SALATA%20YARI%C5%9EMASI%20TAR%C4%B0FLER%C4%B0