28 Kasım 2010 Pazar

GERİ DÖNDÜM BİR ARTIYLA

Merhaba
Uzun zamandır istememe rağmen yazma fırsatı  bulamadım . Eminimki   neden bu kadar süre  bizden ayrı kaldın diye  soracaksınız .Açıkladığımda  kesinlikle  hak vereceksiniz.Resimdende anlayacağınız  gibi ailemize bir yüksek  şahsiyet  daha katıldı   ve ailemiz 5 kişi oldu .  Hamileliğimin  son günlerinin  biraz zor , doğumdan sonraki o ilk  günler   tatlı bir telaşla  geçmesi  ve  3. çocuğumun  vermiş  olduğu bu mutluluk  sizleri  ne yazıkki  biraz arka sıralara attı.Bundan sonra  hem  yeni  tariflerimi   hemde  çocuklarımla  yaşadığım   tecrübeleri  paylaşacağım.İnşallah birdaha bukadar uzun aralar vermem.Oğulcuğumdan fırsat bulduğum heran bir şeyler paylaşmaya çalışacağım.


6 yorum:

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım benım hoşgeldın .Bebışınıde burdan kutluyorum.Insallah gelmekte nasıp olur dıyelım.Kocaman optum..

Safiye dedi ki...

tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun...

sarımutfak-hande dedi ki...

hayırlıolsun canım allah analı babalı büyütsün

YILDIZ dedi ki...

hoş geldiiiinnn.sende hoş geldin teyzesinin balı. hadi bakalım bekliyorum tatlı tariflerini. sen yapki bende yapıp koncama tattırıyım. senden ilhamla yakında bende dönücem blog çalışmalarına.
unutmadan resimde 6 çocuk var; sende tamamlıycakmısın 6'ya?

Adsız dedi ki...

Bu resimi çok severim bence gerçekten mutluluğu anlatıyor ama çocuklarımızın bize verdiği mutluluğu hiç bir şey anlatamaz Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin .Canım kardeşim Rabbim sizede yavrularınla beraber hayırlı sağlıklı uzuuuuun ömürler versin ...Amin. Ahmet sayıyı tamamlayacakmı diye soruyor.Ablan

Adsız dedi ki...

çok hoş bir resim bloga çok yakışmış mutltu aileye daha çok mutluluklar kezban